SeSSiZKaBuS
Er
2 Mesajına Toplam 2 Kere Teşekkür Edildi
|
 |
« : 07 Nisan 2008, 03:51:21 » |
|
1-) herseynde once skill kasmaktan vazgecmeyin ne kadar skill kasarsaniz o kadar iyidir 2-) ihtiyaciniz olamyan esyalari satin almayin ilerde kullanirim mantigi ile satin aldiginiz esyalar ilerde ucuzlucaktir 3-) World Entry İtem (harita giris bileti diye bilriz) DT Cart lar Mappartlar ve diger harita esyalarini kesinlikle satmayiniz giriniz cunku degerli esyalarin cogu World entry itemle girilen yerlerden dusuyor 4-) ne akdar paraya ihtiyaciniz olursa olsun Honur Point satmayiniz Honur Point size ilerde cok laizm olcuaktir bazi esyalari kullanmak icin Honur Point yani onur puanina ihtiyaciniz var 5-) muster card ,seal of darkness,Epaulet of the dead part1,epaulet of the dead,Plate of Honur,Upgraceo core high,materyal core,qarz core,upgrade core (piece),circuit jewel,lvl2 disklerin tumu,lvl3 darkdisk,lvl3 air disk,astral board,astral bike,map part bu esyalari satmayiniz eger elinizde var ise ben satin ala bilirim bunlar bana gerekli esyalardir ben mercury serverindayim adim DeadUnDead ve SeSSiZKaBuS ile basliyan butun hesablar Eyna ve groces hesabalri benimdir bunlarlada iletisime gece bilrisniz 6-) bir seye ihtiyaciniz oldugunda once bana sorun bendeyse zaten ucretsiz veririm(kendi kulalndigim esylarmi istemesseniz XD ) 7-) GA(Game Advisory)lk almak uzereyim bas vurumu yapicam umarim alirlar ama almasalarda siz bana takildiginiz her yerde soru sora bilrisiniz cevaplarim =) 8-)en onemlisi pazarcilik (herhangi bir esyayi ucuza alip pahaliya satmak) bunu yapmadan once piyasanin akis yonunu ve esyalarin ne ise yaradigini ogrenmenizde fayda var aksi taktirde zarara gire bilrsiniz 9-) gorevler size para veriyor zaten ama skill kasarken gorev yapmicaginiz icin paraya ihtiyaciniz olursa bana haber verin ben hallederim(elimde hic para yoksa sata bileceginiz birsey veririm ) 10-) sitede aktif bir kulanici iseniz size her zaman yardimda ulunurum
kucuk bir not : yardim isteyenlerin once adina bakip öm aticam karsidan cevap gelirse mesaj sayisina bakicam ve ona gore yardim edicem siteye girip tek konu acip yardim isteyen uyaniklara karsi ufak bir önlem lutfen kizmayin!
|